Bel naar:     +31 (0)6 108 898 25

Glasbewasing

Stap binnen in een wereld van kristalheldere helderheid met onze gespecialiseerde glasbewassingsservice.

Tijd voor magische ramen

Welkom bij Schoonmaakbedrijf Authentiek Support BV, uw betrouwbare partner voor glasbewassing. Wij bieden zowel traditionele glasbewassing als glasbewassing met behulp van osmose aan, om ervoor te zorgen dat uw ramen altijd sprankelend schoon zijn.

Traditionele glasbewassing is een beproefde methode waarbij onze ervaren glazenwassers met de hand de ramen wassen. Deze techniek is uiterst effectief voor glasoppervlakken die zich op lagere hoogtes bevinden en voor ramen die extra aandacht nodig hebben. Onze vakmensen maken gebruik van hoogwaardige schoonmaakmiddelen en professionele gereedschappen om ervoor te zorgen dat uw ramen er altijd vlekkeloos uitzien.

Daarnaast bieden wij ook glasbewassing met behulp van osmose aan. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van puur water dat door middel van osmose is gefilterd en vrij is van mineralen en andere verontreinigingen. Het gebruik van osmosewater garandeert niet alleen een streeploos resultaat, maar het voorkomt ook de ophoping van vuil en

kalkaanslag op uw ramen op de lange termijn. Deze techniek is bijzonder geschikt voor hoge ramen, glazen gevels en andere moeilijk bereikbare plekken.

Ons toegewijde team van ervaren glazenwassers staat klaar om uw ramen te laten schitteren en uw uitzicht te optimaliseren. Of het nu gaat om bedrijfspanden, kantoren of woningen, onze professionele aanpak zorgt voor streeploos schone resultaten. Kies voor transparantie en vertrouw op onze expertise voor een vlekkeloze glans. Ontdek het verschil van een helder perspectief met onze hoogwaardige glasbewassingsdiensten.

Streeploze ramen: Ons team van ervaren glazenwassers zorgt voor streeploze resultaten bij het reinigen van uw ramen. Dit zorgt voor een heldere en professionele uitstraling van uw pand.

Verlengde levensduur van ramen: Door regelmatige glasbewassing worden vuil, stof en andere verontreinigingen verwijderd, wat de levensduur van uw ramen verlengt en de kans op beschadigingen vermindert.

Enkele voordelen van onze glasbewassingsdiensten zijn:

Gegarandeerd streeploos resultaat: Of we nu traditionele glasbewassing of glasbewassing met osmose toepassen, we streven altijd naar een vlekkeloos resultaat. Uw ramen zullen er gegarandeerd helder en glanzend uitzien.

Verlengde levensduur van uw ramen: Door regelmatige glasbewassing worden vuil, stof en andere verontreinigingen effectief verwijderd. Dit verlengt de levensduur van uw ramen en zorgt ervoor dat ze er langer als nieuw uitzien.

Verbeterde lichtinval: Schone ramen zorgen voor een optimale lichtinval in uw pand. Dit creëert een aangename werkomgeving en zorgt voor een positieve sfeer.

Professionele uitstraling: Schone ramen dragen bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf. Dit is vooral belangrijk als u regelmatig klanten ontvangt of uw pand vaak van buitenaf zichtbaar is.

photo-1482449609509-eae2a7ea42b7