Bel naar:     +31 (0)6 108 898 25

Over ons

Leer ons kennen.

Onze Historie

Schoonmaken met een vleugje Magie”

Het gebruik van het woord “magie” impliceert dat onze schoonmaakdiensten buitengewoon zijn en een speciale touch hebben. Het kan verwijzen naar het vermogen om moeilijke schoonmaakklussen gemakkelijk en probleemloos op te lossen, waardoor het lijkt alsof er een magische kracht aan het werk is.

De pay off kan ook suggereren dat wij schoonmaakdiensten een gevoel van verwondering en tevredenheid bij klanten creëren. Het idee van magie roept vaak positieve emoties op en kan klanten aantrekken die op zoek zijn naar een unieke en betoverende schoonmaakervaring.

Kortom, de pay off “Schoonmaken met een vleugje magie” benadrukt ons streven naar uitstekende schoonmaakresultaten en een bijzondere klantbeleving. Het is een vriendelijke en aantrekkelijke manier om onze schoonmaakdiensten te presenteren.

photo-1482449609509-eae2a7ea42b7

Welkom bij Authentiek Support BV! Wij zijn een betrouwbare facilitaire dienstverlener die gespecialiseerd is in reguliere schoonmaak voor scholen, bedrijven en particulieren.

Ons doel is om uw omgeving schoon en fris te houden, zodat u zich kunt concentreren op uw werk, studie of genieten van uw vrije tijd. Wij geloven dat een schone en georganiseerde omgeving bijdraagt aan een productieve en comfortabele leef- en werkomgeving.

Met jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche hebben wij de kennis en expertise om aan al uw schoonmaakbehoeften te voldoen. Onze professionele en getrainde medewerkers zorgen ervoor dat uw ruimtes grondig gereinigd worden, met oog voor detail en efficiëntie.

Of het nu gaat om dagelijkse schoonmaakdiensten, periodiek onderhoud of speciale reiniging, bij Authentiek Support BV staan wij voor u klaar. Wij stemmen onze diensten af op uw specifieke wensen en werken met flexibele schema’s om ervoor te zorgen dat wij altijd beschikbaar zijn wanneer u ons nodig heeft.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven naar een langdurige samenwerking met al onze klanten en streven naar een uitstekende service en communicatie. Onze tarieven zijn transparant en eerlijk, zodat u weet waar u aan toe bent.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een afspraak. Authentiek Support BV staat voor u klaar om uw facilitaire dienstverlening naar een hoger niveau te tillen en uw omgeving schoon en verzorgd te houden.

Kernwaarden

De kernwaarden van Authentiek Support BV zijn:

Kwaliteit: We streven naar hoge kwaliteitsstandaarden in alles wat we doen, om de beste resultaten te leveren aan onze klanten en partners.

1. KwaliteitiseenvoortdurendefocusvoorAuthentiekSupportBV.Weevalueren regelmatig onze processen, werkwijzen en technologieën om ervoor te zorgen dat we altijd up-to-date en in lijn zijn met de beste praktijken in de branche. Door te streven naar kwaliteit in alles wat we doen, streven we ernaar om onze klanten en partners de beste facilitaire ondersteuning en schoonmaakdiensten te bieden.

Innovatief: We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe ideeën, technologieën en processen om onze diensten te verbeteren en aan te passen aan de veranderende behoeften van onze klanten.

2. Daarnaaststrevenwenaardiepganginonzeaanpak.Ditbetekentdatweniet alleen oppervlakkig naar problemen en vraagstukken kijken, maar dat we de tijd nemen om ze grondig te onderzoeken en te begrijpen. We streven ernaar om de kern van het probleem te ontdekken en om met passende en duurzame oplossingen te komen.

3. Hetaspectvan”Innovatief”benadruktdatwenietalleenstrevennaarhetbieden van ondersteuning, maar dat we dit doen op een oprechte en betrokken manier. We willen onze klanten echt leren kennen, hun behoeften begrijpen en hen

helpen op een manier die voor hen persoonlijk relevant en waardevol is. Dit betekent dat we luisteren, empathie tonen en proactief meedenken.

4. Kortom,dekernwaarde”innovatief”vertegenwoordigtonzeinzetominnovatieve oplossingen te bieden, diepgaand te begrijpen en authentiek ondersteuning te bieden aan onze klanten.

3. Verbindend: We geloven in het opbouwen van sterke relaties, zowel binnen ons team als met onze klanten. We streven ernaar om verbindingen te leggen en samen te werken om gezamenlijke doelen te bereiken.

4. Meedenkend: We luisteren actief naar de wensen en behoeften van onze klanten en denken proactief met hen mee om op maat gemaakte oplossingen te bieden.

5. Ethisch & Integer: We handelen op een ethische en integere manier, waarbij we altijd professionele en rechtvaardige normen en waarden hanteren in onze besluitvorming en werkwijzen. We streven naar transparantie en eerlijkheid in al onze interacties.

Onze Kernwaarden zijn het fundament van ons bedrijf. Ze geven richting aan onze organisatie en dienen als leidraad voor zowel medewerkers als onze partners. Bij Authentiek Support B.V. kennen we 5 kernwaardes: