Bel naar:     +31 (0)6 108 898 25

Regulier onderhoud

Regulier onderhoud is essentieel om deze netheid en hygiëne te waarborgen en ervoor te zorgen dat jouw ruimtes altijd fris en verzorgd blijven. Op deze pagina leggen we uit wat regulier onderhoud inhoudt en waarom het zo belangrijk is.

Met onze expertise kunnen wij jou helpen.

Regulier onderhoud verwijst naar de standaard schoonmaakactiviteiten die regelmatig moeten worden uitgevoerd om een schone en geordende omgeving te behouden. Dit omvat onder andere stofzuigen, dweilen, afstoffen, desinfecteren en het legen van prullenbakken. Regulier onderhoud is bedoeld om dagelijkse vuil en stof te verwijderen en mogelijke gezondheidsrisico’s te verminderen.

Verbeterde hygiëne: Regulier onderhoud zorgt ervoor dat bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers effectief worden verwijderd, waardoor de verspreiding van ziektes wordt voorkomen.

Langere levensduur van oppervlakken en materialen: Door regelmatig te reinigen en onderhoud uit te voeren, blijven oppervlakken en materialen langer in goede staat. Dit vermindert de behoefte aan vroegtijdige vervanging en bespaart kosten op de lange termijn.

Verbeterde esthetiek: Een schone en goed onderhouden omgeving zorgt voor een positieve indruk bij uw collega’s en uw bezoekers

photo-1627905646269-7f034dcc5738