Bel naar:     +31 (0)6 108 898 25

Vloeronderhoud

Betreed een wereld van vloeiende elegantie met onze toonaangevende dienst voor vloeronderhoud.

Tijd voor prachtige vloeren

elkom bij Authentiek Support, uw partner in vloeronderhoud! Wij begrijpen als geen ander dat een goed onderhouden vloer niet alleen de uitstraling van uw ruimte verbetert, maar ook de levensduur van uw vloer verlengt. Daarom bieden wij een breed scala aan professionele vloeronderhoudsdiensten aan, zodat uw vloer altijd in optimale staat verkeert.

Hier zijn een aantal voorbeelden van de vloeronderhoudsdiensten die wij bij Authentiek Support aanbieden:

1. Vloerreiniging: Onze gespecialiseerde schoonmaakteams zorgen ervoor dat uw vloer grondig wordt gereinigd en alle vuil, vlekken en bacteriën worden verwijderd. Of het nu gaat om tapijt, houten vloeren, tegels of vinyl, wij beschikken over de juiste kennis en apparatuur om uw vloer weer te laten stralen.

2. Vloerpolijsten: Wanneer uw vloer zijn glans heeft verloren, kunnen wij deze weer nieuw leven inblazen door middel van professioneel vloerpolijsten. Met behulp van geavanceerde polijsttechnieken kunnen wij uw vloer er weer als nieuw uit laten zien en eventuele krassen en slijtplekken verminderen.

3. Vloerherstel: Is uw vloer beschadigd door bijvoorbeeld water, zonlicht of dagelijks gebruik? Geen probleem! Onze deskundige medewerkers hebben ruime ervaring in het herstellen van beschadigde vloeren. Van het repareren van krassen en deuken tot het vervangen van beschadigde vloerdelen, wij zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet.

4. Vloerbescherming: Om uw vloer optimaal te beschermen tegen dagelijkse slijtage, bieden wij verschillende vloerbeschermingsdiensten aan.

5. Vloerbedekking/matten: We streven ernaar om jouw tapijt te onderhouden met de grootste zorg en aandacht. Onze professionele aanpak omvat het gebruik van de juiste apparatuur en technieken, zodat jouw tapijt niet alleen schoon is, maar ook heerlijk geurend en vernieuwd aanvoelt. Met ons vakmanschap garanderen we een resultaat waar zowel jij als je tapijt van zullen genieten.

photo-1661206310021-ceed1aec238e